SpeelSpelletjes.nl

12 Yards Penalty Challenge

952 222 delen embed

Indeling

» » » 12 Yards Penalty Challenge

Meer Informatie Over 12 Yards Penalty Challenge

12 Yards Penalty Challenge is een verslavend keeper spel. Probeer het op deze website, in je browser. Het is al gespeeld door 59,519 mensen en werd door 1163 mensen beoordeeld met score 8.1 / 10. 12 Yards Penalty Challenge is ontwikkeld met Flash. Zo werkt het zonder problemen in moderne browsers, zonder installaties! Als je 12 Yards Penalty Challenge leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere keeper games en games zoals Goalkeeper Champ en Penalty Fever 3D!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om 12 Yards Penalty Challenge te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om 12 Yards Penalty Challenge te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl