SpeelSpelletjes.nl

18 Wheeler Double Cargo

200 30 delen embed

Indeling

» » 18 Wheeler Double Cargo

Meer Informatie Over 18 Wheeler Double Cargo

18 Wheeler Double Cargo is een tof monster truck spel dat je kan spelen op SpeelSpelletjes.nl, direct in je browser. 18 Wheeler Double Cargo is ontwikkeld met Flash technologie. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in alle moderne browsers, zonder downloads! Dit spel is al 8,267 keer gespeeld en werd door 228 mensen beoordeeld met score 8.7 op 10. Vond je het leuk om dit race spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere monster truck games en games zoals Vehicles Simulator en Monster Truck Flip Jumps!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om 18 Wheeler Double Cargo te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om 18 Wheeler Double Cargo te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl