SpeelSpelletjes.nl

Easy Cruise

35 19 delen embed

Indeling

» Easy Cruise

Meer Informatie Over Easy Cruise

Easy Cruise is een mooi race spel. Je kan het spelen hier op Speel Spelletjes. Dit spel is al 3,025 keer gespeeld en heeft een rating van 6.5 op 10 gekregen van 54 mensen. Easy Cruise is gemaakt met Flash technologie. Zo draait het in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere race games en games zoals Krunker.io en Paper.io 2!

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Easy Cruise te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Easy Cruise te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl