SpeelSpelletjes.nl

Abobo's Big Adventure

149 13 delen embed

Indeling

» » » Abobo's Big Adventure

Meer Informatie Over Abobo's Big Adventure

Abobo's Big Adventure is een mooi nes spel dat je kan spelen hier op Speel Spelletjes. Abobo's Big Adventure is ontwikkeld met Flash technologie. Zo kan je het spelen in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Het spel is al gespeeld door 30,698 mensen en werd door 154 mensen beoordeeld met score 9.2 / 10. Als je het spel leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere nes games en games zoals Road Rash 3 en Ayrton Senna's Super Monaco GP 2!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Abobo's Big Adventure te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Abobo's Big Adventure te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl