SpeelSpelletjes.nl

Achilles 2

Indeling

» » Achilles 2

Meer Informatie Over Achilles 2

Achilles 2 is een verslavend vecht spelletjes spel dat je kan spelen op SpeelSpelletjes.nl, direct in je browser. Het spel is al 14,938 keer gespeeld en werd door 158 mensen beoordeeld met score 9.1 op 10. Dit superleuke actie game is gemaakt met Flash. Zo werkt het zonder problemen in moderne browsers, zonder downloads! Vond je het leuk om dit actie spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere vecht spelletjes en games zoals Downtown 1930s Mafia en Spider Hero Street Fight!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Achilles 2 te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Achilles 2.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Achilles 2 te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl