SpeelSpelletjes.nl

Agario (Agar.io) icon

Agario (Agar.io)

9.1 - 88385 stemmen
walkthrough
Facebook Share 2d  -  html5  -  multiplayer

Agario is een leuk verslavend MMO spel waarin je moet eten of gegeten wordt terwijl je streeft naar het domineren van de wereld van kleurrijke cellen. Het spel heeft slechts 2 regels: 1) je kan enkel prooien opeten die kleiner zijn dan jezelf om te evolueren, 2) je moet uit de buurt blijven van grotere objecten of je gaat eraan. Beweeg door het rooster en probeer alle kleine kleurrijke vlekjes te vangen. Eet en groei, splits en vermenigvuldig en verover de wereld.
UPDATE: Als je fan bent van Agario, moet je zeker onze andere .io spelletjes zoals Slither.io, Diep.io, en Spinz.io proberen!

Ontwikkelaar

Agar.io is ontwikkeld door Matheus Valadares, een Braziliaanse ontwikkelaar, die slechts 19 jaar oud was toen hij het spel maakte!

Bediening

Gebruik je muis om te spelen. Druk op W om massa uit te stoten, en spatiebalk om jezelf op te splitsen.

» Agario (Agar.io)
Get Agario (Agar.io) on the App Store Get Agario (Agar.io) on the Play Store

 

Agario (Agar.io) Video Walkthrough
Agario (Agar.io)

Agario (Agar.io) Walkthrough

Agario (Agar.io) is een leuk .io spel dat je zonder kosten kan spelen op SpeelSpelletjes.nl, in je browser. Agario (Agar.io) wordt ondersteund door HTML5. Op die manier werkt het in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Je kan Agario (Agar.io) niet alleen online spelen, maar er is ook een Agario (Agar.io) app voor je Android en iOS mobiele toestellen. Dit spel is al gespeeld door 14,297,039 mensen en werd door 88359 mensen beoordeeld met score 9.1 / 10. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere .io games, bijvoorbeeld naar Diep.io en Slither.io!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)