SpeelSpelletjes.nl

Note: if you can't scroll anymore, click somewhere outside the game area.

Agario (Agar.io)

88,218 19,134 delen embed

Agario is een leuk verslavend MMO spel waarin je moet eten of gegeten wordt terwijl je streeft naar het domineren van de wereld van kleurrijke cellen. Het spel heeft slechts 2 regels: 1) je kan enkel prooien opeten die kleiner zijn dan jezelf om te evolueren, 2) je moet uit de buurt blijven van grotere objecten of je gaat eraan. Beweeg door het rooster en probeer alle kleine kleurrijke vlekjes te vangen. Eet en groei, splits en vermenigvuldig en verover de wereld.
UPDATE: Als je fan bent van Agario, moet je zeker onze andere .io spelletjes zoals Slither.io, Diep.io, en Spinz.io proberen!
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Agar.io is ontwikkeld door Matheus Valadares, een Braziliaanse ontwikkelaar, die slechts 19 jaar oud was toen hij het spel maakte!

Mobiele Apps

Get Agario (Agar.io) on the App Store Get Agario (Agar.io) on the Play Store

Indeling

» » Agario (Agar.io)

Meer Informatie Over Agario (Agar.io)

Agario (Agar.io) is een mooi kweek spel dat je gratis kan uitproberen op deze site. Agario (Agar.io) wordt ondersteund door HTML5 technologie. Op die manier draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Je kan Agario (Agar.io) niet alleen op je computer spelen, maar je kan het ook als app spelen op je Android en iOS mobiele toestellen. Matheus Valadares heeft Agario (Agar.io) gemaakt. Dit spelletje is al gespeeld door 13,110,655 mensen en werd door 98708 mensen beoordeeld met score 8.9 op 10. Als je dit .io spel top vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere kweek spelletjes en games zoals EvoWars.io en Slither.io!

SHOW LESS

Bediening

How to play Agario (Agar.io)

Gebruik je muis om te spelen. Druk op W om massa uit te stoten, en spatiebalk om jezelf op te splitsen.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)