SpeelSpelletjes.nl

Agario (Agar.io)

89,840 43,002 delen embed

Agario is een leuk verslavend MMO spel waarin je moet eten of gegeten wordt terwijl je streeft naar het domineren van de wereld van kleurrijke cellen. Het spel heeft slechts 2 regels: 1) je kan enkel prooien opeten die kleiner zijn dan jezelf om te evolueren, 2) je moet uit de buurt blijven van grotere objecten of je gaat eraan. Beweeg door het rooster en probeer alle kleine kleurrijke vlekjes te vangen. Eet en groei, splits en vermenigvuldig en verover de wereld.
UPDATE: Als je fan bent van Agario, moet je zeker onze andere .io spelletjes zoals Slither.io, Diep.io, en Spinz.io proberen!
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Agar.io is ontwikkeld door Matheus Valadares, een Braziliaanse ontwikkelaar, die slechts 19 jaar oud was toen hij het spel maakte!

Mobiele Apps

Get Agario (Agar.io) on the App Store Get Agario (Agar.io) on the Play Store

Indeling

» » Agario (Agar.io)

Meer Informatie Over Agario (Agar.io)

Agario (Agar.io) is een verslavend kweek spelletjes spel dat je kan spelen op SpeelSpelletjes.nl. Agario (Agar.io) gebruikt HTML5 technologie. Zo kan je het spelen in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Je kan Agario (Agar.io) niet alleen in je browser spelen, maar je kan het ook als app spelen op je Android en iOS mobiele toestellen. Je kan het in fullscreen spelen door de volledige scherm-modus aan te zetten. Matheus Valadares heeft Agario (Agar.io) gemaakt. Het is al gespeeld door 13,374,119 mensen en heeft score 6.8 op 10 gekregen van 132496 mensen. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere kweek spelletjes en games zoals CleanUp.IO en Slither.io!

SHOW LESS

Bediening

How to play Agario (Agar.io)

Gebruik je muis om te spelen. Druk op W om massa uit te stoten, en spatiebalk om jezelf op te splitsen.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)