SpeelSpelletjes.nl

Bad Piggies 2018

8,874 641 delen embed

Bad Piggies 2018 biedt 3 spelmodi: Ground Hot Day waarin je een kart bouwt, When Pigs Fly waarin je een ballon vastmaakt om te vliegen, en Flight in The Night waarin je een kart met motor bouwt. Het doel is hetzelfde: in elk level moet je de bestemming bereiken, en bij voorkeur sterrendozen raken om meer sterren te verdienen. Veel plezier met het samenstellen van het beste voertuig!
SHOW MORE

Indeling

» » Bad Piggies 2018

Meer Informatie Over Bad Piggies 2018

Bad Piggies 2018 is een tof lanceer spelletjes spel dat je zonder kosten kan uitproberen op SpeelSpelletjes.nl, direct in je browser. Bad Piggies 2018 wordt ondersteund door Flash. Zo kan je het spelen zonder problemen in alle moderne browsers, zonder installaties! Het is al 767,534 keer gespeeld en werd door 9511 mensen beoordeeld met score 9.3 / 10. Als je dit arcade spel top vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere lanceer spelletjes en games zoals Skulls vs Zombies en Olli Ball!

SHOW LESS

Gebruik je muis om dit spel te spelen.

Meer games in deze serie

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Bad Piggies 2018 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Bad Piggies 2018 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl