SpeelSpelletjes.nl

Bola Soccer icon

Bola Soccer

9.1 - 1146 stemmen
walkthrough
Facebook Share 3d  -  voetbal
Voeg Bola Soccer toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Bola Soccer Video Walkthrough
Bola Soccer

Bola Soccer Walkthrough

Bola Soccer is een verslavend voetbal spel dat je gratis kan spelen hier op Speel Spelletjes. Dit verslavende sport game is ontwikkeld met Flash. Op die manier draait het zonder problemen in moderne browsers, zonder installaties! Dit spelletje is al gespeeld door 42,309 mensen en werd door 1137 mensen beoordeeld met score 9.1 op 10. Als je dit sport spel leuk vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere voetbal games zoals Penalty Shooters 2 en Toon Cup 2017!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Bola Soccer te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Bola Soccer te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl