SpeelSpelletjes.nl

Bookworm

Indeling

» » Bookworm

Meer Informatie Over Bookworm

Bookworm is een tof woord spel. Je kan het spelen op deze site, direct in je browser. Dit spel is al 737,579 keer gespeeld en heeft een score van 8.3 op 10 gekregen van 464 mensen. Dit superleuke puzzel game gebruikt Flash technologie. Zo draait het in moderne browsers, zonder installaties! Als je Bookworm leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere woord games en games zoals Wordy Night en DrawThis.io (Draw This)!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Bookworm te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Bookworm te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl