SpeelSpelletjes.nl

Bookworm

Bookworm is een klassiek woordspel dat een combiantie vormt tussen scrabble en een woordzoeker. Je moet woorden maken met behulp van de verschillende letters op het bord. Er is echter één voorwaarde: je kunt alleen letters bij elkaar voegen die aangrenzend zijn. Blijf nieuwe woorden maken om je score te verhogen en wees snel!
SHOW MORE

Elke letter heeft een bepaalde score en hoe meer letters je in een woord combineert, hoe hoger je score. Pas op voor speciale groene tegels - deze geven een bonuspuntene, dus probeer ze zo vaak mogelijk te gebruiken! Er is ook een speciale vlammende rode tegel waar je binnen een bepaalde tijd vanaf moet. Bookworm is een super leuk spel en daagt je uit creatief te denken!

Releasedatum

Oorspronkelijk uitgebracht op 25 februari 2003 en sinds mei 2013 ook online beschikbaar.

Developer

PopCap Studios heeft deze game ontwikkeld.

Coole features

  • Rode vlammende tegels die je zo snel mogelijk van het bord moet halen
  • Je kan het bord door elkaar laten gooien in ruil voor een rode vlammende tegel
  • Bonuspunten en extra uitdagingen in het spel

Platform

Webbrowser.

Indeling

» » Bookworm

Meer Informatie Over Bookworm

Bookworm is een tof woord spel. Je kan het spelen op deze site, direct in je browser. Dit spel is al 1,016,264 keer gespeeld en heeft een score van 8.4 op 10 gekregen van 662 mensen. Dit superleuke puzzel game gebruikt Flash technologie. Zo draait het in moderne browsers, zonder installaties! Als je Bookworm leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere woord games en games zoals Word Bites en Wordy Night!

SHOW LESS

Controls Gebruik de linkermuisknop om een ??letter te kiezen.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Bookworm te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Bookworm te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl