SpeelSpelletjes.nl

Boomerang Chang icon

Boomerang Chang

8.2 - 363 stemmen
walkthrough
Facebook Share android  -  ontwijk  -  ios  -  pixel
» Boomerang Chang
Get Boomerang Chang on the App Store Get Boomerang Chang on the Play Store
Voeg Boomerang Chang toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Boomerang Chang Video Walkthrough
Boomerang Chang

Boomerang Chang Walkthrough

Boomerang Chang is een verslavend arcade spel dat je kan spelen op deze site, direct in je browser. Boomerang Chang is gemaakt met Flash. Zo draait het in alle moderne browsers! Je kan dit spel niet alleen online spelen, maar je kan het ook als app spelen op je Android en iOS mobiele toestellen. Het spel is al 46,206 keer gespeeld en werd door 361 mensen beoordeeld met score 8.2 / 10. Als je Boomerang Chang top vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere arcade games, bijvoorbeeld naar Boomerang Chang 2 en Slope!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Boomerang Chang te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Boomerang Chang te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl