SpeelSpelletjes.nl

Boomerang Chang

349 78 delen embed

Op de top van de beroemde Little Ninja Hill staat Chang al tientallen jaren onder vuur. Maar hij wordt moe en hij heeft jouw hulp nodig om te overleven.... Laten we Chang dus helpen door boemerangs te gooien, een vaardigheid die hij als geen ander beheerst. Maar let op, want de grootste bedreiging ben.... jij! Probeer zoveel mogelijk vijanden weg te nemen en zo lang mogelijk te overleven.


SHOW MORE

Zorg ervoor dat je ook de Boomerang Chang Android app en de iOS versie uitprobeert!

Release datum

De eerste release datum is januari 2015 als Flash spel en werd bijgewerkt in februari 2018. Het spel is nu beschikbaar in HTML5 met een grotere resolutie en kan mobiel worden gespeeld.

Ontwikkelaar

Boomerang Chang is ontwikkeld door Michel Gerard en gepubliceerd door CrazyGames. com. Michel heeft ook andere geweldige spellen gemaakt zoals 10 More Bullets.

Kenmerken

  • Indrukwekkend boomerang spel waarbij je vijanden moet ontwijken die je door de lucht en te land proberen aan te vallen
  • Coole gameplay, je kan alleen springen en de boomerang in één bepaalde richting gooien
  • Een geworpen boemerang stuitert altijd terug wanneer het geen vijand raakt, zorg ervoor dat je het precies gooit en jezelf niet doodt.

Platforms

Boomerang Chang is een webbrowserspel (desktop en mobiel). Het is ook beschikbaar als Android-app en als iOS-app.

Mobiele Apps

Get Boomerang Chang on the App Store Get Boomerang Chang on the Play Store

Indeling

» Boomerang Chang

Meer Informatie Over Boomerang Chang

Boomerang Chang is een mooi arcade spel dat je zonder kosten kan spelen op deze site, direct in je browser. Boomerang Chang wordt ondersteund door HTML5. Zo kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Je kan dit spel niet alleen in je browser spelen, maar er is ook een Boomerang Chang app voor je Android en iOS GSMs en tablets. Je kan het in full-screen mode zetten. Michel Gerard heeft dit spel gemaakt. Het spel is al 56,991 keer gespeeld en heeft een rating van 8.2 / 10 gekregen van 427 mensen. Als je dit arcade spel leuk vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere arcade spelletjes en games zoals Boomerang Chang 2 en 10 Bullets - HTML 5!

SHOW LESS

Besturing

How to play Boomerang Chang
  • Pijl omhoog om te springen
  • Pijl naar rechts om boemerang te gooien

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)