SpeelSpelletjes.nl

Break the Wall

196 41 delen embed

Indeling

» Break the Wall

Meer Informatie Over Break the Wall

Break the Wall is een verslavend actie spel. Speel het nu op deze website, direct in je browser. Dit spel is al 8,129 keer gespeeld en werd door 237 mensen beoordeeld met score 8.3 / 10. Het spel is gemaakt met Flash technologie. Zo werkt het in alle moderne browsers, zonder installaties! Vond je het leuk om Break the Wall te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere actie games en games zoals Krunker.io en Escaping The Prison!

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Break the Wall te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Break the Wall te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl