SpeelSpelletjes.nl

Break the Wall icon

Break the Wall

8.2 - 210 stemmen
» Break the Wall
Voeg Break the Wall toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Break the Wall is een verslavend actie spel. Speel het nu op deze website, direct in je browser. Dit spel is al 12,646 keer gespeeld en werd door 193 mensen beoordeeld met score 8.0 / 10. Het spel is gemaakt met Flash technologie. Zo werkt het in alle moderne browsers, zonder installaties! Vond je het leuk om Break the Wall te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere actie games zoals Slope en Madalin Stunt Cars 2!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Break the Wall te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Break the Wall te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl