SpeelSpelletjes.nl

Bullet Force icon

Bullet Force

9.1 - 9800 stemmen
walkthrough
3d  -  fps  -  multiplayer  -  paco  -  webgl

Bullet Force is een adembenemend multiplayer FPS spel met geweldige 3D graphics. Creëer een room (met een maximum aantal spelers, openbaar of privé, enz...) of meld je aan bij een room en begin met schieten. Koop wapens en extensies zoals camouflage en lasers. Veel plezier! Merk op dat dit een demoversie is maar dat je je voortgang niet zal verliezen eens je naar de volledige versie bent overgestapt.

Ontwikkelaar

Bullet Force Multiplayer is ontwikkeld door Blayze Games (Lucas Wilde).

Platforms

Bullet Force is beschikbaar in de browser (met WebGL), als een Android app, en als een iOS app. Dit betekent dat je het op werkelijk elk apparaat kan spelen!

» » Bullet Force
Get Bullet Force on the App Store Get Bullet Force on the Play Store

 

Bullet Force Video Walkthrough
Bullet Force

Bullet Force Walkthrough

Bullet Force is een verslavend fps spel dat je gratis kan spelen op deze site. Dit superleuke schiet game wordt ondersteund door WebGL. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in alle moderne browsers, zonder downloads! Bullet Force is beschikbaar op je computer en als een mobiele app voor zowel je Android als iOS mobiele toestellen. Bullet Force is al gespeeld door 841,576 mensen en heeft een score van 9.1 / 10 gekregen van 7493 mensen. Vond je het leuk om Bullet Force te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere fps games, bijvoorbeeld naar Hide Online en Afghan Survival!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2017 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)