SpeelSpelletjes.nl

Chopper Assault

33 6 delen embed

Indeling

» Chopper Assault

Meer Informatie Over Chopper Assault

Chopper Assault is een leuk schiet spel dat je zonder kosten kan spelen op deze website, direct in je browser. Dit amusante schiet game is gemaakt met Flash technologie. Zo werkt het in moderne browsers, zonder downloads! Het spel is al 6,392 keer gespeeld en heeft score 8.5 op 10 gekregen van 39 mensen. Als je het spel leuk vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere schiet games en games zoals Krunker.io en Crazy Roll 3D!

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Chopper Assault te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Chopper Assault te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl