SpeelSpelletjes.nl

City Siege Sniper

265 32 delen embed

Indeling

» » City Siege Sniper

Meer Informatie Over City Siege Sniper

City Siege Sniper is een verslavend sniper spelletjes spel. Speel het nu op deze site, in je browser. City Siege Sniper is ontwikkeld met Flash technologie. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers, zonder downloads! City Siege Sniper is al gespeeld door 18,136 mensen en werd door 296 mensen beoordeeld met score 8.9 op 10. Als je dit spel top vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere sniper spelletjes en games zoals Forest Hunter en Sure Shot!

Meer games in deze serie

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om City Siege Sniper te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om City Siege Sniper te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl