SpeelSpelletjes.nl

Command and Control

288 27 delen embed

Indeling

» » Command and Control

Meer Informatie Over Command and Control

Command and Control is een verslavend tower defense spel dat je kan spelen hier op Speel Spelletjes, in je browser. Dit spelletje is al gespeeld door 23,183 mensen en heeft een score van 9.1 / 10 gekregen van 315 mensen. Dit mooie actie game wordt ondersteund door Flash. Op die manier draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere tower defense games en games zoals Pokemon Tower Defense 2 en Trump Tower Defense!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Command and Control te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Command and Control te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl