SpeelSpelletjes.nl

Copter icon

Copter

7.4 - 128 stemmen
» Copter
Voeg Copter toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Copter is een leuk arcade spel dat je kan uitproberen op SpeelSpelletjes.nl, direct in je browser. Dit fun arcade game is ontwikkeld met Flash technologie. Op die manier werkt het in de meeste moderne browsers, zonder installaties! Dit spel is al gespeeld door 16,546 mensen en heeft een score van 7.4 op 10 gekregen van 128 mensen. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere arcade games, bijvoorbeeld naar Slope en Madalin Stunt Cars 2!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Copter te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Copter te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl