SpeelSpelletjes.nl

Counterstrike

164 55 delen embed

Indeling

» » Counterstrike

Meer Informatie Over Counterstrike

Counterstrike is een mooi fps spel. Je kan het spelen op deze site. Het is al 39,979 keer gespeeld en werd door 218 mensen beoordeeld met score 7.5 / 10. Dit fun schiet game wordt ondersteund door Flash technologie. Op die manier draait het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder downloads! Vond je het leuk om dit schiet spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere fps games en games zoals Bullet Force en Hunter and Props!

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Counterstrike te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Counterstrike te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl