SpeelSpelletjes.nl

Creeper World Training

139 21 delen embed

Indeling

» Creeper World Training

Meer Informatie Over Creeper World Training

Creeper World Training is een mooi actie spel dat je kan spelen op deze website, in je browser. Creeper World Training is ontwikkeld met Flash technologie. Zo draait het in de meeste moderne browsers, zonder installaties! Dit spel is al 9,596 keer gespeeld en heeft een score van 8.7 op 10 gekregen van 160 mensen. Als je het spel top vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere actie games, bijvoorbeeld naar Creeper World 3 Abraxis en Creeper World 2!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Creeper World Training te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Creeper World Training te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl