SpeelSpelletjes.nl

Crystal Story

212 18 delen embed

Indeling

» » Crystal Story

Meer Informatie Over Crystal Story

Crystal Story is een verslavend rpg spel. Je kan het spelen hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. Crystal Story gebruikt Flash technologie. Zo draait het zonder problemen in alle moderne browsers! Het is al 13,299 keer gespeeld en werd door 230 mensen beoordeeld met score 9.2 op 10. Als je Crystal Story leuk vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere rpg games en games zoals Crazy Wars en Goodgame Empire!

Meer games in deze serie

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Crystal Story te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Crystal Story te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl