SpeelSpelletjes.nl

D-Day Sniping

121 16 delen embed

Indeling

» » D-Day Sniping

Meer Informatie Over D-Day Sniping

D-Day Sniping is een verslavend sniper spel. Je kan het spelen hier op Speel Spelletjes. Dit mooie schiet game is gemaakt met Flash technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Het is al 31,648 keer gespeeld en werd door 131 mensen beoordeeld met score 8.8 / 10. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere sniper games en games zoals Ghost Sniper en Stick Squad 4!

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om D-Day Sniping te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om D-Day Sniping te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl