SpeelSpelletjes.nl

Deeeep.io

Deeeep.io is een verslavend .io spel waar je een zeewezen bent die probeert te overleven in de harde wereld van de zee. Harder dan het schild van een krab, maar met meer beloningen dan het vangen van je eerste vis. Je kiest je dier en probeer zo veel mogelijk voedsel te eten, maar makkelijk zal het niet zijn, want de zee is een gevaarlijke plaats vol roofdieren. Hoewel er zeer veel voedsel aanwezig is, zijn er veel andere mensen die dat ook allemaal willen, dus je moet je verstoppen en vechten om je hoogste scoren te behalen. Als er op jou gejaagd wordt moet je je vaardigheid van verstoppertje uit je jeugd bovenhalen om te ontsnappen, waarbij het terrein en snelle bewegingen je kunnen helpen. Niks is leuker dan een fijne relaxerende zwembeurt in de zee, dat is deeeep.io echter niet, maar het zal wel de adrenaline door je aderen pompen terwijl je radeloos probeert te evolueren in het volgende wezen en terwijl je geschiedenis schrijft op het scorebord.
SHOW MORE

Kenmerken

  • Een enorme selectie van wezens waarmee je kan spelen
  • Veel verschillende soorten voedsel
  • Veel verschillende soorten terrein om rond te zwemmen en je achter te verstoppen
  • Je kan evolueren in een nieuw wezen wanneer je eindelijk genoeg hebt gegeten

Ontwikkelaar

Deeeep.io is ontwikkeld door Federico Mouse

Mobiele Apps

Get Deeeep.io on the App Store Get Deeeep.io on the Play Store

Indeling

» Deeeep.io

Meer Informatie Over Deeeep.io

Deeeep.io is een mooi .io spel dat je kan spelen hier op Speel Spelletjes. Dit superleuke .io game is ontwikkeld met HTML5. Zo kan je het spelen zonder problemen in alle moderne browsers, zonder downloads! Het spel is beschikbaar op je computer en als een app op je mobiele toestellen (Android en iOS). Federico Mouse heeft Deeeep.io gemaakt. Deeeep.io is al 652,402 keer gespeeld en heeft een rating van 8.9 op 10 gekregen van 7141 mensen. Als je Deeeep.io top vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere .io spelletjes en games zoals Krunker.io en Paper.io 2!

SHOW LESS

Bediening

How to play Deeeep.io

Je dier zal gaan naar de plaats waar je muis is. Dieren die over eilanden kunnen wandelen zullen erop springen als je klikt. Als je in de zee bent zal klikken je een snelheidsboost geven, als je tenminste iets in je boost bar hebt. Dieren die speciale vaardigheden hebben zullen die gebruiken in plaats van te versnellen, als de boost bar vol genoeg is.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)