SpeelSpelletjes.nl

Desert Rifle

161 12 delen embed

Indeling

» » Desert Rifle

Meer Informatie Over Desert Rifle

Desert Rifle is een verslavend sniper spel. Speel het nu op deze site, direct in je browser. Dit spelletje is al 15,752 keer gespeeld en werd door 171 mensen beoordeeld met score 9.3 op 10. Dit leuke schiet game is gemaakt met Flash technologie. Zo kan je het spelen in moderne browsers, zonder installaties! Als je het spel leuk vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere sniper games en games zoals Forest Hunter en Stealth Hunter 2!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Desert Rifle te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Desert Rifle te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl