SpeelSpelletjes.nl

Desert Rifle 2

542 53 delen embed

Indeling

» » Desert Rifle 2

Meer Informatie Over Desert Rifle 2

Desert Rifle 2 is een leuk sniper spelletjes spel dat je kan uitproberen op deze site. Dit spelletje is al gespeeld door 73,563 mensen en werd door 588 mensen beoordeeld met score 9.1 / 10. Dit verslavende schiet game wordt ondersteund door Flash. Op die manier draait het in alle moderne browsers, zonder installaties! Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere sniper spelletjes en games zoals Sniper Attack 3D en Sniper Team!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Desert Rifle 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Desert Rifle 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl