SpeelSpelletjes.nl

Destination Kepler icon

Destination Kepler

9.4 - 3091 stemmen
walkthrough
klik  -  idle  -  muis  -  ruimte  -  upgrade
» » Destination Kepler
Voeg Destination Kepler toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Destination Kepler Video Walkthrough
Destination Kepler

Destination Kepler Walkthrough

Destination Kepler is een mooi klik spel dat je gratis kan spelen op SpeelSpelletjes.nl. Destination Kepler is gemaakt met Flash. Zo werkt het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder downloads! Destination Kepler is al gespeeld door 264,336 mensen en werd door 3086 mensen beoordeeld met score 9.4 op 10. Vond je het leuk om Destination Kepler te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere klik games zoals I Want to Be A Billionaire 2 en Pokemon Clicker!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2017 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Destination Kepler te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Destination Kepler te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl