SpeelSpelletjes.nl

Destination Kepler

4,249 321 delen embed

Een nieuwe planeet gelijkaardig aan de aarde is ontdekt. Een nieuw huis voor de mensheid! Maar dan gebeurde het ergste... Maak je klaar om te mikken op Destination Kepler!
SHOW MORE

Ontwikkelaars

Destination Kepler is een spel door:

  • Antony en Lucy (Main Game)
  • Jimp (Ontwerp)
  • John (Productie)

Indeling

» Destination Kepler

Meer Informatie Over Destination Kepler

Destination Kepler is een mooi klik spel dat je gratis kan spelen op SpeelSpelletjes.nl. Destination Kepler is gemaakt met Flash. Zo werkt het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder downloads! Destination Kepler is al gespeeld door 465,454 mensen en werd door 4570 mensen beoordeeld met score 9.3 op 10. Vond je het leuk om Destination Kepler te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere klik spelletjes en games zoals Krunker.io en Idle Farming!

SHOW LESS

Bediening

How to play Destination Kepler

Zoals alle klik-spellen wordt dit spel bediend met je muis.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Destination Kepler te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Destination Kepler te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl