SpeelSpelletjes.nl

Drag Racer v3

760 145 delen embed
» » Drag Racer v3
Drag Racer v3 Video Walkthrough
Drag Racer v3

Drag Racer v3 Walkthrough

Drag Racer v3 is een leuk auto spel dat je gratis kan uitproberen op deze website, direct in je browser. Het spel is al gespeeld door 70,034 mensen en werd door 904 mensen beoordeeld met score 8.4 op 10. Drag Racer v3 is gemaakt met Flash. Zo werkt het zonder problemen in moderne browsers! Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere auto games, bijvoorbeeld naar Car Inspector: Truck en Highway Racer!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Drag Racer v3 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Drag Racer v3 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl