SpeelSpelletjes.nl

Duel of Tanks

710 98 delen embed

Indeling

» » Duel of Tanks

Meer Informatie Over Duel of Tanks

Duel of Tanks is een tof multiplayer spel dat je gratis kan spelen op SpeelSpelletjes.nl. Dit spel is al gespeeld door 38,142 mensen en werd door 806 mensen beoordeeld met score 8.8 / 10. Dit verslavende schiet game is ontwikkeld met Flash technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in moderne browsers, zonder installaties! Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere multiplayer games en games zoals Crazy Pixel Apocalypse en Toon Off!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Duel of Tanks te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Duel of Tanks te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl