SpeelSpelletjes.nl

Flap Bound

Indeling

» Flap Bound

Meer Informatie Over Flap Bound

Flap Bound is een tof behendigheid spel dat je zonder kosten kan uitproberen op deze website. Flap Bound is gemaakt met Flash. Zo draait het in de meeste moderne browsers, zonder installaties! Dit spelletje is al 196,305 keer gespeeld en werd door 6120 mensen beoordeeld met score 7.5 op 10. Als je het spel top vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere behendigheid spelletjes en games zoals Maverick Bird en Flappy Lives!

Meer games in deze serie

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Flap Bound te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Flap Bound.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Flap Bound te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl