SpeelSpelletjes.nl

Flappy Bird icon

Flappy Bird

7.9 - 41818 stemmen
fullscreenwalkthrough
Voeg Flappy Bird toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Flappy Bird Video Walkthrough
Flappy Bird

Flappy Bird Walkthrough

Flappy Bird is een leuk flappy bird spel dat je zonder kosten kan spelen op deze site, direct in je browser. Dit spel is al 4,547,842 keer gespeeld en heeft een score van 7.9 / 10 gekregen van 41816 mensen. Dit verslavende behendigheid game wordt ondersteund door Flash. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers! Als je dit behendigheid spel top vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere flappy bird games zoals Spawn Me en Cloudventure!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2017 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Flappy Bird te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Flappy Bird te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl