SpeelSpelletjes.nl

Funny Land

Indeling

» Funny Land

Funny Land is een verslavend arcade spel dat je kan uitproberen op deze website, direct in je browser. Dit fun arcade game is gemaakt met Flash. Zo kan je het spelen in de meeste moderne browsers, zonder installaties! Dit spelletje is al gespeeld door 5,584 mensen en heeft een score van 5.5 op 10 gekregen van 40 mensen. Als je Funny Land leuk vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere arcade games zoals Surviv.io (Survivio) en Paper Minecraft!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Funny Land te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Funny Land te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl