SpeelSpelletjes.nl

Galactic Gems

145 10 delen embed

Indeling

» Galactic Gems

Meer Informatie Over Galactic Gems

Galactic Gems is een tof arcade spel dat je zonder kosten kan spelen op SpeelSpelletjes.nl. Dit superleuke arcade game is ontwikkeld met Flash technologie. Zo draait het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder installaties! Galactic Gems is al 12,838 keer gespeeld en werd door 155 mensen beoordeeld met score 9.4 / 10. Als je dit arcade spel top vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere arcade games en games zoals Galactic Gems 2 en Krunker.io!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Galactic Gems te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Galactic Gems te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl