SpeelSpelletjes.nl

Grumpy Beaks

Indeling

» Grumpy Beaks

Meer Informatie Over Grumpy Beaks

Grumpy Beaks is een tof behendigheid spel. Speel het nu op deze website, in je browser. Dit spel is al 312,799 keer gespeeld en werd door 5181 mensen beoordeeld met score 7.9 / 10. Grumpy Beaks gebruikt Flash technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Vond je het leuk om dit behendigheid spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere behendigheid spelletjes en games zoals Maverick Bird en Flappy Lives!

Meer games in deze serie

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Grumpy Beaks te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Grumpy Beaks.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Grumpy Beaks te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl