SpeelSpelletjes.nl

Heli Racer

Indeling

» Heli Racer

Meer Informatie Over Heli Racer

Heli Racer is een leuk race spel dat je gratis kan spelen op deze website, in je browser. Het spel wordt ondersteund door Flash technologie. Zo kan je het spelen in moderne browsers, zonder downloads! Het is al gespeeld door 1,830 mensen en werd door 71 mensen beoordeeld met score 6.6 / 10. Als je Heli Racer leuk vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere race games en games zoals Krunker.io en Crazy Roll 3D!

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Heli Racer te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Heli Racer te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl