SpeelSpelletjes.nl

Heli Racer

Indeling

» Heli Racer

Meer Informatie Over Heli Racer

Heli Racer is een leuk race spel dat je gratis kan spelen op deze website, in je browser. Het spel wordt ondersteund door Flash technologie. Zo kan je het spelen in moderne browsers, zonder downloads! Het is al gespeeld door 2,197 mensen en werd door 77 mensen beoordeeld met score 6.9 / 10. Als je Heli Racer leuk vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere race spelletjes en games zoals Krunker.io en Paper.io 2!

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Heli Racer te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Heli Racer.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Heli Racer te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl