SpeelSpelletjes.nl

HeliCrane

Indeling

» » » HeliCrane

Meer Informatie Over HeliCrane

HeliCrane is een verslavend helikopter spelletjes spel. Probeer het hier op Speel Spelletjes, in je browser. Het spel is al gespeeld door 26,550 mensen en heeft een score van 8.5 / 10 gekregen van 395 mensen. Dit mooie arcade game wordt ondersteund door Flash. Op die manier draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Vond je het leuk om dit arcade spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere helikopter spelletjes en games zoals Seek and Destroy en Real Flight Simulator 2!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om HeliCrane te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play HeliCrane.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om HeliCrane te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl