SpeelSpelletjes.nl

HeliCrane

Indeling

» » » HeliCrane

Meer Informatie Over HeliCrane

HeliCrane is een verslavend helikopter spel. Probeer het hier op Speel Spelletjes, in je browser. Het spel is al gespeeld door 22,675 mensen en heeft een score van 8.5 / 10 gekregen van 369 mensen. Dit mooie arcade game wordt ondersteund door Flash. Op die manier draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Vond je het leuk om dit arcade spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere helikopter games en games zoals Hanna in a Choppa en Tower Defense Sudden Attack!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om HeliCrane te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om HeliCrane te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl