SpeelSpelletjes.nl

HeliCrane icon

HeliCrane

8.5 - 305 stemmen
walkthrough
Voeg HeliCrane toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

HeliCrane Video Walkthrough
HeliCrane

HeliCrane Walkthrough

HeliCrane is een verslavend helikopter spel. Probeer het hier op Speel Spelletjes, in je browser. Het spel is al gespeeld door 20,323 mensen en heeft een score van 8.5 / 10 gekregen van 300 mensen. Dit mooie arcade game wordt ondersteund door Flash. Op die manier draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Vond je het leuk om dit arcade spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere helikopter games zoals Desert Force en Shoot N Scroll 3D!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om HeliCrane te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om HeliCrane te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl