SpeelSpelletjes.nl

HELLicopter

63 19 delen embed

Indeling

» HELLicopter

Meer Informatie Over HELLicopter

HELLicopter is een leuk schiet spel. Speel het nu op deze site. Het is al 6,758 keer gespeeld en heeft score 7.6 op 10 gekregen van 80 mensen. HELLicopter is ontwikkeld met Flash technologie. Op die manier draait het in alle moderne browsers! Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere schiet games en games zoals Krunker.io en Bullet Force!

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om HELLicopter te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om HELLicopter te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl