SpeelSpelletjes.nl

HiRoads icon

HiRoads

8.5 - 877 stemmen
walkthrough
Facebook Share pixel  -  loop
Voeg HiRoads toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

HiRoads Video Walkthrough
HiRoads

HiRoads Walkthrough

HiRoads is een tof loop spel. Speel het nu op SpeelSpelletjes.nl, direct in je browser. Dit verslavende arcade game is gemaakt met Flash technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Het is al 73,929 keer gespeeld en werd door 870 mensen beoordeeld met score 8.5 op 10. Als je HiRoads top vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere loop games, bijvoorbeeld naar Rocking Sky Trip en Running Fred!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om HiRoads te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om HiRoads te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl