SpeelSpelletjes.nl

Indestructo Tank AE

26 12 delen embed

Indeling

» Indestructo Tank AE

Meer Informatie Over Indestructo Tank AE

Indestructo Tank AE is een tof race spel dat je kan uitproberen op deze site, in je browser. Indestructo Tank AE gebruikt Flash. Zo werkt het in de meeste moderne browsers, zonder installaties! Dit spelletje is al 855 keer gespeeld en werd door 38 mensen beoordeeld met score 6.8 / 10. Als je dit spel top vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere race games en games zoals Indestructo Tank 2 en Krunker.io!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Indestructo Tank AE te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Indestructo Tank AE te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl