SpeelSpelletjes.nl

Infiltrating the Airship icon

Infiltrating the Airship

9.4 - 20477 stemmen
walkthrough
zeppelin  -  vlucht  -  lol  -  stick
» » Infiltrating the Airship
Get Infiltrating the Airship on the App Store Get Infiltrating the Airship on the Play Store
Voeg Infiltrating the Airship toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Infiltrating the Airship Video Walkthrough
Infiltrating the Airship

Infiltrating the Airship Walkthrough

Infiltrating the Airship is een mooi vlucht spel dat je kan spelen op deze site, direct in je browser. Infiltrating the Airship wordt ondersteund door Flash technologie. Zo werkt het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder installaties! Het spelletje is beschikbaar als een Flash spel en als een mobiele app. Het spel is al gespeeld door 1,165,340 mensen en werd door 20449 mensen beoordeeld met score 9.4 / 10. Als je Infiltrating the Airship top vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere vlucht games, bijvoorbeeld naar Riddle School en Give Up 2!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2017 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Infiltrating the Airship te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Infiltrating the Airship te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl