SpeelSpelletjes.nl

Infinity Inc

112 18 delen embed

Indeling

» » Infinity Inc
Infinity Inc Video Walkthrough
Infinity Inc

Infinity Inc Walkthrough

Infinity Inc is een verslavend platform spel. Je kan het spelen op deze website. Dit spelletje is al 12,847 keer gespeeld en heeft score 8.7 op 10 gekregen van 130 mensen. Infinity Inc gebruikt Flash technologie. Zo kan je het spelen in moderne browsers! Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere platform games, bijvoorbeeld naar Vex 3 en Bouncy Run!!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Infinity Inc te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Infinity Inc te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl