SpeelSpelletjes.nl

Italian Goalkeeper

5,742 809 delen embed

Indeling

» » » Italian Goalkeeper

Meer Informatie Over Italian Goalkeeper

Italian Goalkeeper is een tof keeper spelletjes spel. Speel het nu op SpeelSpelletjes.nl, direct in je browser. Dit spelletje is al gespeeld door 287,652 mensen en heeft score 8.8 / 10 gekregen van 6539 mensen. Dit amusante sport game is ontwikkeld met Flash technologie. Op die manier draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder installaties! Vond je het leuk om dit sport spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere keeper spelletjes en games zoals Soccer.io en Penalty Shootout: Multi League!

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Italian Goalkeeper te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Italian Goalkeeper te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl