SpeelSpelletjes.nl

Kick Buttowski

1,265 168 delen embed

Indeling

» » Kick Buttowski

Meer Informatie Over Kick Buttowski

Kick Buttowski is een leuk monster truck spel dat je kan spelen hier op Speel Spelletjes, in je browser. Het spel gebruikt Flash. Op die manier draait het in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Dit spel is al 86,906 keer gespeeld en werd door 1428 mensen beoordeeld met score 8.8 op 10. Vond je het leuk om Kick Buttowski te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere monster truck games en games zoals Monster Truck Flip Jumps en Vehicles Simulator!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Kick Buttowski te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Kick Buttowski te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl