SpeelSpelletjes.nl

Loot Heroes: Clicker

1,029 76 delen embed

Ga op avontuur in Loot Heroes: Clicker, een nieuw klik-spel gebaseerd op Loot Heroes. Veel monsters wachten, en je moet alle kwaadaardige krachten elimineren met de hulp van bevriende helden. Je helden kunnen na een tijd passieve schade aanrichten, maar je kan ze helpen door te klikken op de vijanden. Verzamel goud om je helden te upgraden, rekruteer nieuwe helden, en leer nieuwe spreuken. Verzamel verschillende voorwerpen en combineer ze tot nog sterkere wapens. Elk niveau heeft verschillende gevechten, en een baas wacht op jou bij het laatste gevecht. Hou de gezondheid van je held in het oog; als hij dood gaat, kan je hem niet langer gebruiken tot het volgend niveau. Veel plezier!
SHOW MORE

Indeling

» Loot Heroes: Clicker

Meer Informatie Over Loot Heroes: Clicker

Loot Heroes: Clicker is een verslavend klik spel dat je kan spelen op deze site, direct in je browser. Het spel wordt ondersteund door Flash. Zo draait het in moderne browsers, zonder downloads! Het spel is al 148,733 keer gespeeld en werd door 1073 mensen beoordeeld met score 9.3 / 10. Vond je het leuk om dit klik spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere klik spelletjes en games zoals Loot Heroes 2 en Loot Heroes!

SHOW LESS

Hoe te spelen

How to play Loot Heroes: Clicker

Gebruik de linkermuisknop om vijanden aan te vallen en andere acties uit te voeren.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Loot Heroes: Clicker te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Loot Heroes: Clicker.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Loot Heroes: Clicker te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl