SpeelSpelletjes.nl

Mad Truck Challenge 3

2,684 231 delen

Mad Truck Challenge 3 is een van-links-naar-rechts truck race-spel. Bouw en pas je eigen truck aan, en gebruik het om vikingen, vampieren en andere clans uit te dagen. Rij met je truck over de hele wereld en verzamel munten die je kan gebruiken om hem te upgraden en uit te breiden! Veel plezier!
SHOW MORE

Indeling

» » Mad Truck Challenge 3

Meer Informatie Over Mad Truck Challenge 3

Mad Truck Challenge 3 is een tof monster truck spelletjes spel. Speel het nu op SpeelSpelletjes.nl. Mad Truck Challenge 3 is al 187,552 keer gespeeld en werd door 2871 mensen beoordeeld met score 9.2 / 10. Mad Truck Challenge 3 is ontwikkeld door Smokoko. Mad Truck Challenge 3 is ontwikkeld met WebGL. Zo draait het in alle moderne browsers, zonder installaties! Je kan het in full-screen mode zetten. Als je Mad Truck Challenge 3 top vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere monster truck spelletjes en games zoals Car Inspector: Truck en Mad Monster Trucks!

SHOW LESS

Instructies:
Balanceer je truck met de pijltjestoetsen. Versnel met nitro door op de spatiebalk te drukken. Schiet raketten door op X te drukken.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)