SpeelSpelletjes.nl

Miami Shark

Indeling

» » Miami Shark

Meer Informatie Over Miami Shark

Miami Shark is een tof haai spel dat je zonder kosten kan spelen op deze site, direct in je browser. Het spel wordt ondersteund door Flash. Op die manier werkt het in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Het is al 60,219 keer gespeeld en werd door 1121 mensen beoordeeld met score 9.1 / 10. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere haai games en games zoals Do Not Step On The White Shark en Gun Shark: Terror of Deep Water!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Miami Shark te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Miami Shark te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl