SpeelSpelletjes.nl

Mighty Knight 2

21,656 1,405 delen embed

In Mighty Knight 2 zit de wereld alweer vol met vijanden. Nodig een computer of vrienden uit om jou te helpen in het gevecht tegen de slechteriken. Gebruik upgrades om sterker te worden en de gevechten te winnen...

Ontwikkelaar

De ontwikkelaar van Mighty Knight 2 is Firebeast Studio, die ook the original Mighty Knight gemaakt hebben, net zoals Zombo Buster en Zombo Buster Rising.

Bediening

Gebruik de pijltjestoetsen, WASD (voor Qwerty toetsenborden), of ZQSD (voor Azerty toetsenborden) om te bewegen. Gebruik J om aan te vallen.

Meer games in deze serie

Indeling

» » Mighty Knight 2
Mighty Knight 2 Video Walkthrough
Mighty Knight 2

Mighty Knight 2 Walkthrough

Mighty Knight 2 is een leuk vecht spel. Je kan het spelen op deze website. Het spel is gemaakt met Flash. Op die manier kan je het spelen in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Dit spelletje is al 1,372,329 keer gespeeld en werd door 23039 mensen beoordeeld met score 9.4 op 10. Vond je het leuk om Mighty Knight 2 te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere vecht games zoals Trump on Top en Kuja!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Mighty Knight 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Mighty Knight 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl