Mope.io
Mope.io

Mope.io

Eww, een muis! Dit is iets dat je elke dag hoort, maar nu niet meer! Mope.io is een nieuwe in een lange lijst van verslavende multiplayer .io spellen dat jou in een groep andere, zeer gemotiveerde spelers plaatst met één doel: Overleven!

Je begint als een kleine muis, kruipend over het slagveld, en je moet bessen eten om te groeien. Consumeer al wat je kan en word nog groter om je vijanden op te kunnen eten en het slagveld te domineren! Word jij de dominante muis of word je door anderen opgegeten op je weg? Veel plezier met deze overlevings-versie van Agario!

Ontwikkelaar

Mope.io is ontwikkeld door Stan Tatarnykov, een Canadese indie ontwikkelaar.

Instructies

  • Klik op de linkermuisknop om te lopen.
  • Eet voedsel en spelers om te groeien, drink water om te blijven leven.
  • Vermijd de met rood omlijnde spelers!

Walkthrough Video

playstoreappstore

Indeling

.io
»
Mope.io
Mope.io is een tof dieren spel. Je kan het spelen op SpeelSpelletjes.nl. Mope.io is al 1,582,521 keer gespeeld en heeft een rating van 9.1 op 10 gekregen van 21933 mensen. Mope.io is gemaakt door Stan Tatarnykov. Mope.io is ontwikkeld met HTML5. Op die manier draait het in moderne browsers , zonder dat je iets moet installeren! Het spel kan je spelen in volledige scherm-modus om ten volle van het spel te genieten. Mope.io is beschikbaar als een HTML5 spel en als een downloadbare app. Vond je het leuk om dit .io spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere dieren spelletjes en games zoals Dragon Simulator 3D en Panda Simulator 3D!