SpeelSpelletjes.nl

Moto X3M icon

Moto X3M

9.1 - 11619 stemmen
walkthrough
Facebook Share motor  -  crash  -  side scrolling  -  stunt

Moto X3M is een geweldig fietsspel met 22 uitdagende niveau's. Kies een fiets, zet je helm op, vermijd obstakels en maak je klaar om de tijd te verslaan op de vele off-road circuits. Veel plezier met Moto X3M!

Ontwikkelaar

De ontwikkelaar van Moto X3M is MadPuffers. Vervolgen Dit spel heeft 2 ongelooflijke vervolgen: Moto X3M 2 en Moto X3M 3.

Bediening

Gebruik de pijltjestoetsen om je fiets te besturen.

Get Moto X3M on the App Store Get Moto X3M on the Play Store
Voeg Moto X3M toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Moto X3M Video Walkthrough
Moto X3M

Moto X3M Walkthrough

Moto X3M is een tof motor spel. Speel het nu op SpeelSpelletjes.nl, direct in je browser. Moto X3M is ontwikkeld met Flash. Op die manier draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers! Je kan Moto X3M niet alleen als een Flash game spelen, maar je kan het ook als app spelen op je Android en iOS GSMs en tablets. Dit spel is al gespeeld door 1,355,952 mensen en werd door 11565 mensen beoordeeld met score 9.1 / 10. Als je Moto X3M leuk vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere motor games, bijvoorbeeld naar Moto X3M 4 Winter en 3D Moto Simulator 2!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Moto X3M te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Moto X3M te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl