SpeelSpelletjes.nl

Multiplayer Piano

685 60 delen

Multiplayer Piano is een pianosimulator die je met andere mensen of alleen kan spelen. Deze simulator heeft een hoge precisiegraad en bevat een volledige set standaard pianotoetsen. Als je in een groep bent met andere spelers kan je samenwerken om muziek te maken er er is een chat die spelers toelaat met elkaar te communiceren om ideeën te bespreken.
SHOW MORE

Naast de interactieve pianotoetsen is er ook een MIDI In/Out functie en de mogelijkheid om een MP3 te maken van de muziek die je hebt gemaakt. Dit spel is voor iedereen, los van niveau van vaardigheid - van beginners die willen leren hoe ze muziek moeten maken, tot professionals die zeer getalenteerd zijn. Probeer Multiplayer Piano vandaag en ontdek wat voor muziek jij kan maken!

Indeling

» » Multiplayer Piano

Meer Informatie Over Multiplayer Piano

Multiplayer Piano is een tof piano spel dat je gratis kan uitproberen op SpeelSpelletjes.nl. Multiplayer Piano is ontwikkeld met HTML5. Zo kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Dit spel is al gespeeld door 81,395 mensen en werd door 640 mensen beoordeeld met score 9.1 op 10. Als je Multiplayer Piano top vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere piano games en games zoals Piano Tiles: Don't Tap The White Tile en White Tile 2: Don't Tap It!!

SHOW LESS

Bediening

How to play Multiplayer Piano

Gebruik je muis of je toetsenbord om de piano te bespelen.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)