Nightpoint.io
Nightpoint.io is helaas niet beschikbaar op jouw platform. Alle onderstaande spelletjes zijn wel beschikbaar, dus kies er een en start met spelen!
Nightpoint.io

Nightpoint.io

Nightpoint.io is een chaotische multiplayer shooter waarin je moet vechten in een 2D landschap tegen hordes van ondode zombies. De graphics doen denken aan de Pokémon-spellen en je kan kiezen tussen verschillende 2D-mannetjes. Om te beginnen heb je een pistool maar als je stijgt in niveau kan je verschillende wapens kiezen, inclusief een machinegeweer, een shotgun en een vlammenwerper.

Je moet doorheen de stad bewegen en zo lang mogelijk tegen de zombies overleven – die blijven tevoorschijn komen dus er is altijd een bedreiging – je kan je nooit veilig voelen. Bovendien zullen de zombies naar jou toe worden getrokken dus je moet blijven bewegen en schieten. Terwijl je niveau's stijg kan je de statistieken van je karakter upgraden zoals snelheid, gezondheid en regeneratie – dit zal je langer helpen overleven. Je moet ook rekening houden met de andere spelers. Zal jij met hun meewerken? Of elimineer je alle potentiële bedreigingen?

Ontwikkelaar

Šar?nas Visockas is de ontwikkelaar van Nightpoint.io.

Platformen

Dit is een web browser spel gemaakt met HTML5.

Publicatiedatum

September 2017

Bediening

  • WASD om te bewegen
  • Linkermuisknop om te schieten

Walkthrough Video

Indeling

.io
»
Nightpoint.io
Nightpoint.io is een leuk zombie spel. Je kan het spelen op deze site. Nightpoint.io is gemaakt met HTML5. Zo kan je het spelen in de meeste moderne browsers ! Sarunas Visockas heeft dit spel gemaakt. Dit spelletje is al gespeeld door 467,934 mensen en heeft een score van 8.9 op 10 gekregen van 6831 mensen. Als je dit spel leuk vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere zombie spelletjes en games zoals Stickman Zombie 3D en Realistic Zombie Survival Warfare!