SpeelSpelletjes.nl

Offroaders

Indeling

» » Offroaders

Meer Informatie Over Offroaders

Offroaders is een verslavend monster truck spel. Je kan het spelen op deze site, in je browser. Het spel is al gespeeld door 161,552 mensen en werd door 3143 mensen beoordeeld met score 8.7 op 10. Dit mooie race game wordt ondersteund door Flash. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in alle moderne browsers, zonder installaties! Als je dit race spel top vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere monster truck games en games zoals Monster Truck Flip Jumps en Super Toy Cars!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Offroaders te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Offroaders te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl