SpeelSpelletjes.nl

Offroaders 2

1,698 267 delen embed

Indeling

» » Offroaders 2

Meer Informatie Over Offroaders 2

Offroaders 2 is een verslavend monster truck spel. Je kan het spelen hier op Speel Spelletjes. Offroaders 2 is gemaakt met Flash. Zo kan je het spelen zonder problemen in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Dit spel is al 142,988 keer gespeeld en werd door 1965 mensen beoordeeld met score 8.6 / 10. Vond je het leuk om dit race spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere monster truck games en games zoals Realistic Buggy Driver en Mad Truck Challenge 3!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Offroaders 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Offroaders 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl